29 setembre 2022 · 704
autor@
Yolanda - La Perla Selecta
A La Perla estem d'aniversari!

El dia 29 de Setembre fa 28 anys que vam obrir les portes a La Garriga, i el dia 15 d'ctubre en farà 14 que vam obrir també a l'Ametlla!

Volem celebrar-ho amb vosaltres regalant, cada dissabte, dos lots d'embotits a cada botiga, des del 29 de setembre fins al 15 d'Octubre d'entre tots els tiquets de la setmana!

I això no és tot!!
Del 29 de setembre a l'1 d'octubre amb les vostres compres us regalem una botifarra crua.

Moltes gràcies per format part de la nostra història!!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Yolanda - La Perla Selecta

Elaboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...